AKTUELNO

Često je vidim kada na prozoru čupa obrve, cedi bubuljice ili se šminka - rekla je jedna komšinica.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, čini se, ne prestaju da intrigiraju javnost i pripadnike sedme sile svojim turbulentnim ljubavnim odnosom. Iako su u više navrata isticali da se razvode, a onda se ponovo mire i tako u krug, izgleda da trenutno ovaj par ne živi zajedno, a tome su posvedočile i Anine i Rastine komšije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Rastu retko viđaju u beogradskom naselju Voždovac, gde je ovaj par nekada živeo zajedno, dok se Ana često pojavi sa njihovom ćerkicom Tarom. Komšije su istakle i da se reper i pevačica i posle dve godine života u ovom kraju nisu sprijateljili sa susedima.

Naravno da znam koji je njihov ulaz. To vam je ova zgrada, jedna je od najskupljih i novijih ovde na Voždovcu. Njih dvoje, jednostavno, žive neki čudan život. Čak i kada ih vidim, užurbano prođu i ne žele komunikaciju s ostalim ljudima. Ana se ponekad javi sa: „Dobar dan“, ali ne uvek. Ne treba joj zamerati. Odgaja ćerkicu i pokušava da se snađe. Nekad je plenila lepotom, gledala samo karijeru i živela lep život. Često je vidim kada na prozoru čupa obrve, cedi bubuljice ili se šminka. Krije se, verujem, zbog gojaznosti, pa mi je nešto dođe žao kad god je sretnem - kaže komšinica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Instagram

Odlično znam gde žive i ko su. Kao što znate, njih dvoje su jako imućni, do novca su došli vrlo mladi i zbog toga imaju stav da ne treba da se mešaju sa narodom. Žive kao bubrezi u loju i nikome se ne javljaju. Tužno je što nikakvu interakciju nemaju sa ljudima pored kojih žive. Sreća, pa u ovom kraju ima mnogo pasa. Zbog takvih kao što su oni sam i počeo da pričam i da se družim s psima. Nekada su se komšije iz zgrade družile i pomagale. Danas toga nema i oni su samo jedan od primera tuge i otuđenosti - rekao je jedan stariji komšija.

Foto: Freestyler/e-stock Katarina Mihajlović

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE GARANTOVANO BITI HIT! Maja Berović najavila duet sa Lukasom: On je čovek kom ne možete da odolite! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'