AKTUELNO

O svim aktuelnostima govorio je za Pink.rs.

Sloba Radanović juče je ekranizovao svoj novi singl "Ja se ne brinem", a mi smo iskoristili priliku da sa njim progovorimo i o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi". Ovih dana svi pevuše njegov hit "Kocka" - kako Luna Đogani, tako i Miljana Kulić koja se, po svemu sudeći, u poslednje vreme odala porocima, a Radanoviću je svakako drago kada se njegova pesma pominje i kada na osnovu nje zbijaju šale.

Foto: Pink.rs

- Prvi put čujem za to! Pa, eto, drago mi je ako je u nekom pozitivnom smislu! Mislim, u kojem god da je smislu - moja je pesma i drago mi je kad se peva - kaže Sloba, čija je i pesma "Naivna" podigla veliku prašinu, budući da je Luna u više navrata istakla kako je ona sa Slobom pisala tekst. Kada je to čuo, Radanović je odmah prevrnuo očima i ironično rekao:

Svi su tekstopisci... Ne, to je pesma koju sam ja pisao sam u "Zadruzi" i vrlo sam ponosan što sam bez ikakvih uslova uspeo da napišem nekoliko pesama i stalno sam želeo da neko to čuje, da čuje da sam ja uspeo tam. Odakle im to da je neko sa mnom pisao pesmu?! Sam sam pisao pesmu - tvrdi Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Davida Dragojevića u poslednje vreme upoređuju sa njim, budući da su se našli u sličnim ljubavnim pričama pred kamerama rijalitija, međutim Slobi to poređenje ne prija.

- Ne volim kada me upoređuju s bilo kim i u pozitivnom i u negativnom smislu. Baš se trudim da budem individua za sebe. Ko god da kaže neku lepu reč za mene - hvala mu, ko kaže ružnu - opet, to je njegovo pravo i njegovo mišljenje - kaže Radanović, kojeg smo pitali na koju zadrugarku bi bacio oko da je učesnik druge, aktuelne sezone "Zadruge".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Da sam slobodan, možda bih razmislio o tome, ali da nisam više mi nikad ne bi palo na pamet da u rijalitiju rešavam neke svoje životne probleme.

M. P., D. T.

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'