AKTUELNO

Pevačica u svom prvom intervjuu nakon medijske pauze i porođaja progovorila je o svim aktuelnim temama koje se tiču, kako njenog privatnog života, tako i velikog povratka na muzičku scenu.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović pre oko mesec i po dana na svet je donela sina Aleksandra, a od tog trenutka ona je u potpunosti posvećena svom prvencu. Ponosna mama će najveći hrišćanski praznik prvi put provesti sa svojim naslednikom Aleksandrom i suprugom Filipom Živojinovićem, a kako kaže u ekskluzivnom intervjuu za Pink.rs nakon porođaja i dvogodišnje medijske pauze, u njenom domu na Bežanijskoj kosi sve je spremno za Uskrs.

- Iako je Aleksandar mali, mi smo se potrudili da lepo ukrasimo naš dom za Uskrs. Slikaćemo sve i on će da gleda kad poraste kako je izgledao njegov prvi veliki praznik sa mamom i tatom. Stvarno smo se potrudili da pripremimo sve da bude savršeno. Za mene je svakako ovaj prazniki poseban jer je to prvi praznik sa našim Aleksandrom - rekla je Aleksandra u svom prvom intervjuu za Pink.rs nakon porođaja i medijske pauze i otkrila ko je zadužen za farbanje uskršnjih jaja u njihovom domu.

Foto: Pink.rs

- Filip i ja farbamo jaja zajedno na Veliki petak. Ja volim da je šareno. Što više boja i naravno lukovina. Poštujemo sve običaje. Postimo obavezno na Veliki petak, i Filip i ja smo tako odgajani i sada se tradicija prenela i na našu kuću - kaže pevačica.

Aleksandra je za Pink.rs otkrila i kada se konačno vraća na scenu, ali i šta priprema za svoju vernu publiku.

Foto: Pink.rs

- Sada mi je naravno beba na prvom mestu. Bitno mi je da što više vremena budem sa njim i da što manje radim. Pesme sam snimala dok sam bila trudna, sada treba da snimim još nešto i uradim spotove. Pesme izlaze u julu, a prvi moj nastup nakon pauze biće 11. jula. Radiću celo leto, ali stvarno sam se trudila da mi ti nastupi budu što bliže, da uradim to uveče i ujutru se vratim kući kod sina dok on spava. To mi je sada najbitnije, da što više vremena provedem s njim. Eto, život ide dalje i ja moram da nastavim da radim - rekla je Aleksandra.Kako novopečena mama kaže ekskluzivno za Pink.rs, ona uživa u majčinstvu, a beba je mirna i ne zadaje joj nikakve glavobolje.

- Aleksandar je mnogo dobra beba, da ga ne ureknem... Zna da spava i po sedam sati. Uglavnom uveče zna da odspava dosta i nije beba koja stalno plače. Kad plače znamo da je gladan ili moramo da ga presvučemo, ili jednostavno ima male grčeve. On nije beba koja plače često i stvarno nemamo problem sa njim, a svako ko ga je video kaže da je mnogo dobar - rekla je Prijovićeva i otkrila na koga liči beba.

Foto: Pink.rs

- Upoređivali smo baš slike kada smo Filip i ja bili mali sa našim Aleksandrom sada. Liči malo na mene, malo na tatu, mnogo je mali sada da bih vam rekla. Treba ipak da prođe neki period da se on formira. Mislim da za sada vodi Filip i da više liči na njega. Za sada liči na tatu - otkriva pevačica.

Foto: Pink.rs

Aleksandri i Filipu u odgajanju bebe pomažu i njihove majke, a kako pevačica otkriva, Aleksandar voli kada ga hrane bake i igraju se sa njim.

- Mi sada živimo sami, ali kad nam treba neka pomoć i moji i Filipovi su uvek tu. Ja bih volela da budu stalno sa nama. Svakako da smo Filip i ja sada najsrećniji kad smo sa bebom u kući, otkad se Aleksandar rodio ne izlazimo mnogo. Beba voli kad su tu bake, kada ga hrane i igraju se s njim. Ja sam i htela tih prvih mesec dana da budu sa nama, ali uglavnom smo Filip i ja najviše sa njim, on spava sa nama u sobi. Tokom noći smo mi tu, budimo se da ga nafranimo kad treba ili da ga presvučemo.

Foto: Pink.rs

Sve što do sada niste znali o Aleksandri, reportažu iz njenog rodnog mesta, ali i ekskluzivne snimke sa venčanja sa Filipom, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 28. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Uskrs

#sin

'