AKTUELNO

Pevačicin nekadašnji suprug joj duguje više od pola miliona dinara!

Goca Tržan tužila je svog bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Oni su imali danas suđenje u Prvom Osnovnom sudu na Novom Beogradu na kom se on nije pojavio iz, za sada, nepoznatih razloga.

Međutim, njegovo odsustvo nije uticalo da se ročiste održi, pa se pevačica u pratnji svog advokata Branislava Bogdanovića zadržala oko pola sata u sudnici. Povod Gocinog prisustva je treća krivična prijava koju je podnela protiv bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, a dug iznosi oko 500.000 dinara.

Foto: Printscreen

- Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanje izdržavanja. Naglasio bih da je ovo 3. krivični postupak koji se vodi. Imamo 2 postupka gde je Ivan proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve uplate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija - rekao je Gocin advokat Branislav Bogdanović i dodao:

- Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara sliku sažaljenja, a Gocu kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

'