AKTUELNO

Zapalio društvene mreže!

Nakon učešća u Pinkovim formatima "Pinkove zvezde" i "Zadruga", pevač Sloba Radanović postao je jedna od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima. Osim njegove muzike, milione zanima i njegov ljubavni život.

Foto: Printscreen YouTube/ Sloba Radanovic

PROČITAJTE: ZADRUGARI DOBILI VAŽNO SAOPŠTENJE! Evo kada će se održati VELIKO FINALE ZADRUGE! (VIDEO)

Tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge" Sloba je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario sa Lunom Đogani. Nakon što mu je propala veza sa Lunom, usledio je i razvod od Kije, posle čega su Slobu često povezivali da sa mnogobrojnim devojkama.

Foto: Printscreen YouTube/ Sloba Radanovic

Sloba često nije davao značaj glasinama i nije imao običaj da demantuje razne priče, međutim ovoga puta je drugačije. U razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" Sloba je konačno priznao da ima simpatiju sa kojom je proveo svoj rođendan.

Posle ovog priznanja Sloba je na društvenoj mreži Instagram izazvao veliku pažnju svojom objavom. Radanović je odlučio da pred svima iskaže ljubav svojoj simpatiji u vidu jedne zanimljive emotivne poruke.

Ti si moja tajna - napisao je Sloba i još jednom zaintrigirao svoje fanove.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: PREBOLEO KIJU I LUNU! Sloba Radanović ima novu devojku? Evo šta je dobio na POKLON od nje i kako je Kockareva REAGOVALA!

Autor: S. Kuvekalović

#Sloba Radanović

'