AKTUELNO

Ono sinoć mu se nije svidelo?

Trećeplasirana superfinalistkinja druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Stanija Dobrojević, sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" gde je odgovarala na pitanja publike koja je verno pratila sva dešavanja u Beloj kući proteklih deset meseci.

Foto: Pink.rs

Zajedno sa Stanijom u zgradu TV Pink stigao je i njen dečko Marko Marković, koji ju je sve vreme posmatrao iza kamera. Marković je u jednom momentu stao pred kamere i svoju devojku iznenadio buketom cveća, a nas je zanimalo da li je ovim potezom Marko želeo da najavi veridbu sa Stanijom.

PROČITAJTE: VRATILA SE KRALJICA! Dea Đurđević zablistala pred kamerama pet meseci posle teške saobraćajne nezgode, pa za Pink.rs poručila: Napokon sam kod kuće, ovo je moje NAJBOLJE JUTRO! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa nema veridbe još, rano je da o tome pričamo, ali što da ne kada malo prođe vreme i kada se ona vrati iz Amerike. Nikad se ne zna - rekao je Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom emisije Stanija je čak i zaplakala kada je videla kako su izgledali dani kada je bila u ljubavi sa Vladimirom Tomovićem. Nakon ove situacije mnogi su komentarisali da Dobrojevićeva i dalje voli Vladimira, kao i da je svojim plakanjem povredila Markovića. Marko je tokom emisije bio i tužan što je primetila i Stanija, nakon nekoliko priloga o Tomoviću, a za Pink.rs sada je istakao da ne smatra da ga je Stanija ponizila.

PROČITAJTE: Marko KLJUČAO OD BESA dok je Stanija pričala o Vladimiru, pa ZAMOLILA Milana Miloševića DA URADI OVO Markoviću! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smatram da je to deo njene prošlosti. To su stvari koje su se desile tamo u rijaliti šouu. Tako da je jednostavno normalno da se spominje njen bivši momak. Nisam iznenađen, niti razočaran. Svestan sam da to mora biti pušteno. Nikako me nije ponizila. To za mene nije bilo poniženje. Ne smatram da me je ponizila nijednom reakcijom na klipove - govori Marko.

Za kraj razgovora sa Markom smo pričali i o Stanijinom odlasku za Ameriku, koji će se dogoditi već za nekoliko dana, a Marković je izjavio kako mu je teško zbog svega toga, ali da je spreman da neko vreme Stanija i on budu razdvojeni.

Foto: TvPink Printscreen

Izdržaću nekako. Biće teško, ali ću izdržati, naravno. Tu su društvene mreže. Tako da ćemo biti stalno u kontaktu. Ne smeta nam razlika u vremenu - izjavio je Marković.

Često se mogu čuti i komentari kako će Stanija ostaviti Markovića čim ode u Ameriku, a Marko glasinama i negativnim komentarima ne želi da daje na važnosti i ističe da se ne plaši da će mu Stanija okrenuti leđa.

Foto: TvPink Printscreen

Pa verovatno bi ljudi voleli da vide da mi raskinemo, ali to neće videti! Ne mogu nam ništa - rekao je za kraj Marko.

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'