separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'MENE JE ŽIVOT ZAISTA MLEO...' Posle mnogo godina, Nada Obrić otvorila dušu i pred kamerama otkrila GOLU ISTINU o svom životu! (FOTO)


Kategorična po pitanju sažaljenja.


Voditeljka i autorka emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, ugostila je koleginicu Anu Pendić Radoš, književnicu Zoranu Šulc, glumicu Suzanu Petričević i pevačice Nadu Obrić i Radu Manojlović. Njih pet govorile su o tome šta se od žena u današnje vreme očekuje, o svojim stavovima i principima od kojih ne odstupaju, ali i privatnim detaljima. 

Autor: TV Pink Printscreen

Sanja je upitala gošće da li su nekada sažaljevale same sebe, a potom je usledio Nadin odgovor.

Ja lično nikada nisam imala samosažaljenje, a nemam ga ni danas. Mene je život zaista mleo... Tako da ja nisam imala ni vremena, a nije mi ni u prirodi da ja tako sedim i kažem jadna ja. Moram da rešavam probleme, guram dalje, idem dalje. Ja idem dalje u rešavanju problema, razmišljam tako da ja to moram, ja to trebam, da je to tako i da je sastavni deo mene. Ne volim ljude koji se samosažaljevaju i tako oni upadaju u druge psihičke probleme, a samim tim ne volim da slušam o tome, znam da budem jako gruba po tom pitanju, kad vidim da se neko tako ponaša bez ikakvog razloga - istakla je Nada.

Autor: TV Pink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti