separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI SI KAO I JA, MALO ČUDNA! Miljana Kulić konačno upoznala Leposavu! URNEBESNO! Pogledajte njihov prvi razgovor (VIDEO)


Kulićeva joj je ispričala svoj deo života.


Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavestilo da je neko čeka u novom delu Bele kuće i to sa skuvanom kafom. Iako Kulićeva u prvi mah nije želela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavestilo da je u pitanju ženska osoba. 

Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l' tako? - upitala je Miljana Drvo.

Autor: TvPink Printscreen

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom delu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodih dana imala želju da upozna. 

Zdravo Miljana, želela sam da te upoznam, skuvala sam ti kafu. Sedi i uživaj. Kako si Miljana? - upitala je Leposava Kulićevu.
Uplašila sam se kada sam te videla. Lepa si, ali si neobična - pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posetio. Borac sam za pravdu, uvek praštam, ali nikad ne zaboravljam. 

Autor: TvPink Printscreen

Mnogo ti lepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna - udeljivala je komplimente Miljana Leposavi. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti