AKTUELNO

Četrnaest najtalentovanijih učesnika "Pinkovih zvezdica" pokušaće da zasijaju kao nikada do sada i trijumfuju u aktuelnoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Već nekoliko meseci unazad milionski auditorijum Televizije Pink bez daha pratio je svakog petka najtalentovanije devojčice i dečake sa ovih prostora koji su u "Pinkovim zvezdicama" svojim nastupima sve ostavili bez daha. Četrnaestoro najboljih uspelo je da osvoji simpatije članova stručnog žirija, dokaže svoj talenat i obezbedi sebi plasman u finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, a sada se približio trenutak kada svi oni kojih su mesecima pratili njihov profesionalni razvoj i napredak na glamuroznoj Pinkovoj sceni treba da daju svoj sud.

Foto: Pink.rs

Pre samog superfinala "Pinkovih zvezdica", čitaoci portala Pink.rs moći će da u anketi u okviru ovog teksta glasaju za svoje favorite, a onom takmičaru koji bude osvojio najviše glasova čitalaca, sledi specijalna nagrada portala Pink.rs koja će biti dodeljena u noći proglašenja pobednika!

Jovana Radonić

Najmlađa, šestogodišnja zvezdičica osvojila je Balkan svojom vrcavošću, nepresušnom energijom i muzičkim talentom. U "Pinkovim zvezdicama" pronašla je i novu najbolju prijateljicu - voditeljku Marijanu Mićić, a članove žirija često je zasmejavala do suza i oduševljavala svojim bombastičnim nastupima, ali i svojim napretkom.

Foto: Printscreen Youtube

Tatjana Savatić

Ona ima deset godina i dolazi iz Futoga. Publici i članovima žirija uglavnom se predstavljala zahtevnim i emotivnim numerama kojima je oduševljavala sve, a na glamuroznoj Pinkovoj sceni je čak i proslavila svoj rođendan, što će zauvek pamtiti. Da li će slaviti i u superfinalu, ostaje da se vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ema Simonović

Osmogodišnja Beograđanka najčešće je u "Pinkovim zvezdicama" izvodila vesele numere bržeg ritma kojima je ceo studio dizala na noge, a dokazala je da se odlično snalazi u romantičnim, emotivnim pesmama u kojima je uvek dobijala najviše ocene.

Foto: TvPink Printscreen

Bojana Radovanović

Ona ima jedanaest godina i dolazi iz Beograda. Svakom svom nastupu posvećuje veliku pažnju, što uvek rezultira sjajnim ocenama i komentarima. I ona je, poput Tatjane, rođendan proslavila na sceni, a žiri je do sada imao priliku da vidi mnogobrojne njene transformacije. Ostaje da vidimo šta je pripremila za samu završnicu takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

David Marković

Ovaj talentovani dečak iz Zvečana sjajno se snalazi u zahtevnim pop numerama, po kojima je postao prepoznatljiv. Njemu visoki tonovi ne predstavljaju ama baš nikakav problem, što su primetili svi članovi žirija, a svojim izvedbama često probudi najdublja osećanja svih koji ga slušaju.

Foto: TvPink Printscreen

Lenka Stojčević

Dvanaestogodišnja Kragujevčanka osvojila je sve svojom harizmom i nepresušnim muzičkim talentom. Sjajno izvodi domaće pop hitove, ali i one planetarno popularne kojima je često napravila spektakl za pamćenje na sceni "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Komnen Vuković

Ovaj talentovani dečak dolazi iz Podgorice i ima osam godina. Za ovih nekoliko meseci, koliko se takmiči u "Pinkovim zvezdicama", svi su primetili njegov neverovatni muzički napredak i razvoj, a u najpopularnijem takmičenju izvdojio se zbog pesama koje je uvek znao da odabere. Zbog njegove interpretacije "Pesme malom anđelu" plakao je Balkan, a ostaje da vidimo šta je pripremio za finalne emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Sofija Đekić

Talentovana devojčica iz Smedereva najviše uživa tokom izvođenja pevački zahtevnih, emotivnih numera, kada uvek "ostavi srce" na sceni i sve oduševi neverovatnom količinom emocija koju svi primete. Njeno zalaganje, trud i talenat primetili su i članovi žirija, koji su je doveli do same završnice "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Marina Stanković

Emocija je njeno drugo ime. Jedanaestogodišnja devojčica iz Beograda u potpunosti se pronašla u prezahtevnim baladama koje je na sceni "Pinkovih zvezdica" gotovo uvek izvodila, a da li će u finalnim emisijama publiku iznenaditi nekom bržom pesmom ili će ostati verna svom prepoznatljivom stilu, ostaje da se vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Lorena Janković

Njoj je uvek polazilo za rukom da baš svaki put oduševi i od glave do pete naježi članove žirija, publiku u studiju i gledaoce kraj TV ekrana. Petnaestogodišnja Podgoričanka sjajno se snalazi i u energičnim, brzim pesmama, ali i u onim laganijeg ritma.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Radulović

O svakom njenom nastupu priča ceo Balkan! Jedanaestogodišnja devojčica iz Podgorice postala je prepoznatljva zbog toga što uvek ima fantastičan scenski nastup, koreografiju i scenografiju, a dokazala je da je podjednako sjajna i bez ovih segmenata nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sergej Pajić

On je jedan od miljenika devojčica! Pesmama bržeg ritma trinaestogodišnji Banjalučanin uvek "zapali" scenu Pinkovih zvezdica", a nema sumnje da će bombastičnim nastupom napraviti pravi spektakl i u samoj završnici najpopularnijeg muzičkog šou programa na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Todor Kitanović

Maestralni Todor deli titulu miljenika devojčica sa Sergejem. On je ostvario neverovatan uspeh u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", a onda se ponovo prijavio na oduševljenje javnosti, ali i članova žirija. Ovaj put pošlo mu je za rukom da se nađe u superfinalu, a devojčice će se potruditi da ovaj put bude visoko plasiran u finalu, a možda i superfinalu takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Roko Blažević

Pohvale na račun njegovog vanserijskog talenta i spektakularnih nastupa stizale su iz svih zemalja u regionu, ali i od najeminentnijih muzičkih zvezda sa Balkana. Maestralni Splićanin uvek je ježio članove žirija od glave do pete, a Goca Tržan je gotovo uvek plakala tokom njegovih izvedbi prezahtevnih numera, po kojima je postao prepoznatljiv.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Jovana Radonić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Pajić

#Todor Kitanović

'