AKTUELNO

Popularna voditeljka pojavila se u identičnom odevnom komadu koji je pre nje nosila poznata pevačica.

Jedna od najbitnijih stvari damama sa domaće javne scene jeste da uvek budu originani i inovativni kada je odevanje u pitanju, a ono o čemu svaka od njih strepi jeste da se u nekoj kreaciji pojavi nakon druge javne ličnosti. Baš to desilo se popularnoj voditeljki Ani Mihajlovski.

Pročitajte još... BOLJA OD ORIGINALA? Ovako Ana Mihajlovski peva Severinin hit! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Lepa voditeljka je u svakom izdanju emisije "Ja imam talenat" oduševljavala gledaoce svojom prepoznatljivom harizmom, neposrednošću, ali i fizičkim izgledom koji je uvek bio besprekoran. Međutim, jedan odevni komad u kojem se pojavila na glamuroznoj Pinkovoj sceni ipak nije prošetala prva, nego je to mesec dana pre nje uradila pevačica Marina Visković.

Foto: Instagram

Pročitajte još... PRIJA JOJ, ALI ŠTETI ZDRAVLJU... Marina Visković priznala da je ZAVISNIK! (FOTO)

Reč je o efektnim zlatnim pantalonama sa mnoštvom ukrasa i detalja koji su na sceni šou programa izgledale zaista zadivljujuće, a odevni komad sa potpisom jednog poznatog srpskog dizajnera mesec dana pre lepe voditeljke uočila je Marina, koja se u njemu pošteno islikala.

Foto: Instagram

Bilo kako bilo, Ana je privukla pažnju milionskog auditorijuma i celokupne javnosti svojim besprekornim izgledom, a kojoj od njoih dve bolje pristaju zlatne pantalone prosudite sami.

D. Tanasijević

#Ana Mihajlovski

#Ja imam talenat

#Marina Visković

#pevačica

#voditeljka

'