AKTUELNO

Pevačica ne voli da spominje pokojnog supruga i smatra da to nije u redu prema sadašnjem partneru.

Goga Sekulić trenutno uživa u ljubavi sa svojim verenikom Urošem Domanovićem, a uskoro planira da se ostvari i u ulozi majke.

Ono što mnogi nisu znali jeste činjenica da su pokojni suprug Goge Sekulić, Igor Ramović, sa kojim je bila četiri meseca u braku, i njen verenik Uroš Domanović rođeni su istog datuma.

Ovu bizarnost pevačica krije od svih prijatelja, tvrde pojedini mediji, i ne želi da razgovara o svom prvom mužu. Goga želi da zaboravi prošlost i živi u sadašnjosti, ali je ovaj detalj stalno podseća na pokojnog supruga. Igor je rođen 4. juna 1972. godine, a Uroš dvadeset godina kasnije, ali istog datuma.

Gogi nije bilo svejedno kada je saznala da su obojica rođeni istog dana. Naježila se, mislila je da se Uroš šali sa njom. Ne voli ona o tome da priča. Kada god je neko pita nešto za Igora, ona se ljuti. Kaže da je to prošlost i da više ne treba kopati po toj temi. Ona čak ne ide Igoru ni na groblje. Misli da to nije fer prema njenom sadašnjem mužu Urošu i zato se nervira kada neko pomene Igora - rekao je izvor blizak pevačici.

Pevačica je zbog cele situacije tražila savet od astrologa kada je saznala da je njen sadašnji partner rođen istog datuma, kao i suprug koji je umro posle samo dva meseca braka.

Nije sujeverna, ali naravno da joj je bila jeziva činjenica da je Uroš rođen istog dana kada i čovek koji je umro posle samo četiri meseca braka sa njom. Otišla je kod svoga astrologa, ali joj je on rekao da nema potrebe da brine i da su joj astrološki aspekti sa Urošem sjajni - rekao je izvor blizak pevačici.

Pink.rs

#Goga Sekulić

#pevačica

#suprug

'