AKTUELNO

Ni ovog puta nije mogao da se uzdrži.

Prvi gost kojeg je Ognjen Amidžić večeras ugostio u prvoj epizodi desete sezone "Amidži šoua" bio je političar i gradonačenik Jagodne, Dragan Marković Palma.

Kako je Parada ponosa održana u nedelju, 17. septembra, ta tema u ovom slučaju nije mogla da se zaobiđe.

- Kada bih se ja pitao, nikada ne bih dozvolio da hamoseksualci šetaju ulicama Beograda, jer ne verujem da neko od njih može da mi kaže koja su to njihova prava ugrožena. Nijedno pravo nije ugroženo - ponovo je izneo svoj stav Palma.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen se tada prisetio da u Jagodini svi imaju iste uslove, jer zna da je on dao posao dvema lezbejkama.

- Ja ih ne mrzim, ali to su "kabinetske lezbejke", a ovo su uličari. Ja ih delim na kabinetske i uličare. Sobne - rade šta god hoće u svoja četiri zida. A šta su nam oni juče pokazali? Dugine boje. Ja živim pored Morave i često kad zalazi sunce pojavi se duga i sad ne idem više tamo da gledam više to - izjavio je on i nasmejao sve.

Posle toga Palma je ispričao kako je protekao njegov razgovor sa pripadnicama LGBT grupe, koje su došle da traže posao od njega i otkrio pod kojim uslovima bi homoseksualcima dao posao.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako su sobni, dobili bi odmah posao, a ako su uličari, da šetaju i da denosntriraju u parku, ne bi. Njih dve su veoma kulturne - objasnio je on.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Prijović PROGOVORILA O TRUDNOĆI i otkrila šta je Filipu POKLONILA ZA ROĐENDAN!

Šta je sve imao da kaže na ovu temu pogledajte u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Ognjen Amidžić

#Parada Ponosa/Gej Parada

'