AKTUELNO

Kada je budem videla, neću je ni pogledati, ona je za mene ispričana priča - kaže pevačica o zadrugarki.

Nakon što je Teodora Džehverović u rijalitiju ''Zadruga'' izjavila da je kao članica ženskog benda ''Đavolice'' stalno trpela mobing, i da je među članicama vladala velika netrpeljivost, oglasila se njena koleginica Tamara Milutinović koja za svoju drugaricu kaže da je lažov.

Tamara tvrdi da Teodorina priča nema veze sa istinom, i da zadrugarka radi sve da bi pridobila malo pažnje.

Foto: RTV Pink

- To što je izjavila da je u grupi svakodnevno doživljavala mobing govori dosta o njoj i neka joj ide na čast. Njena priča nema veze sa mozgom, a ne sa istinom. Nas dve smo delile krevet i hleb, tako da vrlo dobro znam da njena priča nije iskrena, iako sebe uporno predstavlja kao iskrenu devojku, ona je zapravo ortodoksni lažov - kaže Milutinovićeva i dodaje da ju je nekadašnja prijateljica mnogo razočarala svojim izjavama.

Foto: Printscreen Youtube

- Mnogo me je razočarala! Pre nego što je ušla u rijaliti, redovno mi se javljala sa osmehom. Kad god bi me videla na nekom događaju, prilazila mi je sa slatkorečivom pričom, a kada je ušla u "Zadrugu", počela je da pljuje po meni kako bi dobila kadar. Ipak, mislim da je sve što je ispričala rekla nesvesno jer ni ona sama ne zna šta se dogodilo sa njom u "Đavolicama" - poručila je Tamara.

Foto: Printscreen Instagram

- Kada je budem videla, neću je ni pogledati, ona je za mene ispričana priča! Teodora mora da nauči da poštuje nekoga ko joj je puno pomogao na početku karijere - zaključila je Tamara.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Tamara Milutinović

#Teodora Džehverović

'