AKTUELNO

Nakon završenog posla na Kubi, pevač je rešio da obiđe i Dominikansku republiku, ali mu se nije dalo.

Želja da svojoj publici približi živopisne predele Kariba mogla je folkera Dragog Domića koštati glave.

PROČITAJTE JOŠ: PORED OVAKVIH PRIJATELJA NEPRIJATELJI JOJ NISU POTREBNI! Teodorina drugarica ŽESTOKO OPLELA PO NJOJ: Ona je ortodoksni LAŽOV

Foto: Privatna arhiva

On je otputovao na atraktivnu lokaciju kako bi snimio spot za jednu od pesama sa novog albuma "Boem grada". Nakon završenog posla na Kubi, pevač je rešio da obiđe i Dominikansku republiku, ali mu se nije dalo da uživa jer se dogodio razorni uragan "Marija". Ipak, pevač je uspeo da pobegne 48 sati pre nepogode.

Foto: Privatna arhiva

- Na Kubi sam se proveo fantastično i drago mi je što sam obišao ovo ostrvo pre kraja „Kastro ere“ i tamo zabeležio kadrove za spot. No, poželeo sam da vidim i druge lepote Kariba pa sam otputovao u Dominikanu. Ne znam sta mi je trebalo da odem a da ne pogledam u prognozu. Tek sto sam stigao shvatio sam da sam uleteo u vanredno stanje, jer su se ljudi panično pripremali za nepogodu. Shvatio sam da je vrag odneo šalu i odmah sam počeo da tražim slobodno mesto da se vratim nazad. Ali, ni posle celog dana, ni nuđenja para, potezanja veza i čega sve ne, nisam uspeo da se ubacim na bilo koji let. Ostalo mi je samo da strpljivo čekam i nadam se da uragan neće poraniti. Na svu sreću, uspeo sam da se ukrcam na svoj let a samo dva dana kasnije Dominikanu je pogodila „Marija“, najrazorniji uragan u istoriji zemlje – ispričao je Domić svoj doživljaj.

Autor: Pink.rs

#Dragi Domić

#Tragedija

#pevač

#uragan

'