AKTUELNO

Luna nije ni slutila da je njen dragi "bacio oko" na stariju koleginicu.

Pre nekoliko nedelja specijalna gošća žurke u "Zadruzi" bila je folk pevačica Rada Manojlović, koja je priredila atmosferu za pamćenje i svojim dolaskom obradovala zadrugare, a ponajviše Slobu, koji ipak nije smeo otvoreno da pokaže simpatije.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, reč je o tome da se Sloba, navodno, nekoliko nedelja pre početka "Zadruge" poverio svojim prijateljima da mu se Rada baš sviđa i da bi sve dao da bude sa njom, iako je bio u braku sa Kijom Kockar.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

- Slobi se Rada baš dopada. Sviđala mu se i dok je bio u braku s Kijom. Jurio je da je upozna. On voli devojke kao što je Manojlovićeva. Ona je baš po njegovoj meri. O njoj je uvek sve najlepše govorio. Šokirao sam se kad je priznao da bi s Manojlovićevom bio u vezi jer se takva prilika ne propušta. Ne zato što o njoj priča, već zato što je tada već bio u braku s Kijom i planirao decu - otkrio je izvor i dodao da je bio presrećan kad mu se pružila prilika da upozna Radu.

Foto: Facebook

- Šest dana je samo pričao o tome. Bio je uzbuđen kao malo dete. Samo je ponavljao da je ona najbolja riba na estradi i da bi dao sve da provede noć s njom. Nije ga zanimalo ni to što je oženjen ni što je ona s Harisom. Štaviše, bio je uveren da bi pevačica pala na njega kad bi se njih dvoje više družili i viđali. Koliko znam, imao je ideju da nastupaju zajedno samo da bi joj bio blizu - rekao je izvor.

Prilikom njenog gostovanja u "Zadruzi", Luna je celo veče provela uživajući u Radinim pesmama i celokupnom nastupu, pa nema sumnje da za Slobine simpatije prema njoj nije ni znala.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Radmila Rada Manojlović

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'