AKTUELNO

Ovako niko nije bio nagrađen!

Kako je Filip Đukić našao skriveni ključ koji su svi zadrugari tražili, stiglo je pismo Velikog šefa u kojem mu je saopšteno koja je njegova nagrada.

Foto: TV Pink Printscreen

- Filipe, odmah posle ovog pisma kreni u sobu za rehabilitaciju. Tamo te čeka posluženje u kojem možeš da uživaš dok budeš otkrivao tajne koje želiš da znaš. Filipe, ključ koji si pronašao, otključao je za tebe sve tajne Zadruge, ali iz spoljašnjeg sveta. Sada je na tebi da u narednih pola sata, koliko će tajne ostati otključane, saznaš što više i otkriješ sve što te zanima. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitala Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip se odmah uputio gde mu je rečeno, a tamo je prvo u pretraživaču potražio Gugl, pa pesmu Kurtoazije, a onda je morao da zaviri i na svoj Instagram i na Fejsbuk.

Foto: Printscreen Youtube

- Ljudi, pišem direktno iz Zadruge, dobio sam neku mnogo zajebanu nagradu i dadoše mi internjet. Znači, kur*enje maksimalno, uopaaaaa! Aj, da ste mi živi i zdravi - napisao je Filip, pa je za 10 minuta dobio više od 1.000 lajkova na taj status.

Posle toga obratila mu se i majka, koja je morala da ga posavetuje.

- Nemoj da naskačeš na svaku, ružno je - pročitao je on naglas poruku svoje majke, na koju se samo nasmejao.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNAMA JE DOŠAO KRAJ: Filip Đukić sve iznenadio (VIDEO)

U donjim snimcima pogledajte šta je Filip sve pretraživao na internetu i s kim se dopisivao.

Autor: V. T.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'