AKTUELNO

Za njih prošla godina nije bila baš najbolja.

Ekipa emisije "Paparaco lov" vredno je radila tokom 2017. godine, pa je snimila veliki broj poznatih ličnosti u situacijama u kojima se nisu nadali da će biti uhvaćeni.

Oni su godinu sumirali tako što su sastavili listu najvećih skandala i blamova koja se sastoji od 40 snimaka.

Na poslednjem mestu je Ivica Dačić, koji je tokom pravljenja selfija iz šale udario Marijanu Mićić po glavi, a za njim slede Indira Aradinović Indi, Vesna Zmijanac, Maca Diskrecija i Marija Šerifović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, mi ćemo izdvojiti samo one koji su se najviše izblamirali ili napravili najveće skandale, to jest samo prvih pet.

Na peto mesto ekipa emisije "Paparaco lov" smestila je Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu, koji su se krajem prošle godine razveli, ali su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke Tare.

Na vrhu ove liste, na četvrtom mestu, očekivano se našao i Marinko Rokvić, koji je tukao devojku i dečka zbog mesta na parkingu. Sigurnosne kamere snimile su ovaj događaj, a sve možete pogledati u snimku na kraju ovog teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Šako Polumenta zauzeo je treće mesto na ovoj listi, sa svojim čuvenim "nedostaješ mi, dođi da me ljubiš" i još čuvenijim "av av av".

Na drugom mestu je razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, o kom su mediji pisali nedeljama, jer su se iz dana u dan dešavale nove stvari sa sve više aktera da je na kraju sve počelo da liči na telenovelu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SKINULA MU SMAJLI SA LICA: Kaća Grujić objasnila zbog čega više NE KRIJE DEČKA (FOTO)

Najveći skandal 2017. godine definitivno je hapšenje Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu, a celu listo od 40 snimaka možete pogledati u donjem videu.

Autor: V. T.

#Paparazzo Lov

#emisija

'