separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DOBIJA PRETNJE SMRĆU! Anabela se obratila organima reda, pa JOJ STIGLA PORUKA OD GAGIJA I UPUTILA MU JAVNO IZVINJENJE! (VIDEO)


Pevačica je sporne poruke prosledila policiji.


U toku večerašnje emisije "Porodice zadrugara" Anabela Atijas je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i Marijom i Anom Kulić. Porodice zadrugarki komentarisale su svađu koja se desila pre dva dana, a Lunina mama otkrila je i da je bila primorana da se obrati organima reda jer joj stižu preteće poruke. 

Konstantno dobijam preteće poruke, ali i dalje verujem u institucije i verujem u ovu našu zemlju, organe reda i pravdu. Možete samo da nastavite sa pretnjama. Stižu mi pretnje smrću, prete da će da kamenuju i mene i Lunu i da nas ubiju, čak pominju nesrećnu pevačicu Jelenu Marjanović. Ako mi bude dlaka sa glave falila, setite se ovih mojih reči - rekla je Anabela i dodala:

Autor: Printscreen Youtube

Pratim stranice, predlažem da svako ko dobija pretnju u moje ime da se obrati nadležnima.

Iako su Anabela i Miljanina majka na samom početku emisije pred kamerama izgladile odnose nakon svađe njihovih ćerki, Lunin otac Gagi Đogani zamerio je svojoj bivšoj supruzi što njega uopšte nije pomenula ni u jednom momentu.

Sada sam obila jako uznemirujuće poruke od Gagija. Javno mu se izvinjavam u ime Miljanino i Marijino što ga, eto, nisam pomenula. Nisam ja Luni mama i tata, izvini, zaista - rekla je ona. 

Autor: TV Pink Printscreen

Dušica je prokomentarisala da i ona dobija razne poruke i da se više ne obazire na iste.

I ja dobijam razne poruke. I sa jedne i sa druge strane dobijam preteće poruke, i od strane Kijinih fanova i od strane Luninih i Slobinih fanova. Ali više ih i ne čitam - rekla je Dušica Jakovljević. 

Autor: J. V.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti