AKTUELNO

Pevačica je sporne poruke prosledila policiji.

U toku večerašnje emisije "Porodice zadrugara" Anabela Atijas je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i Marijom i Anom Kulić. Porodice zadrugarki komentarisale su svađu koja se desila pre dva dana, a Lunina mama otkrila je i da je bila primorana da se obrati organima reda jer joj stižu preteće poruke.

Konstantno dobijam preteće poruke, ali i dalje verujem u institucije i verujem u ovu našu zemlju, organe reda i pravdu. Možete samo da nastavite sa pretnjama. Stižu mi pretnje smrću, prete da će da kamenuju i mene i Lunu i da nas ubiju, čak pominju nesrećnu pevačicu Jelenu Marjanović. Ako mi bude dlaka sa glave falila, setite se ovih mojih reči - rekla je Anabela i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

Pratim stranice, predlažem da svako ko dobija pretnju u moje ime da se obrati nadležnima.

Iako su Anabela i Miljanina majka na samom početku emisije pred kamerama izgladile odnose nakon svađe njihovih ćerki, Lunin otac Gagi Đogani zamerio je svojoj bivšoj supruzi što njega uopšte nije pomenula ni u jednom momentu.

Sada sam obila jako uznemirujuće poruke od Gagija. Javno mu se izvinjavam u ime Miljanino i Marijino što ga, eto, nisam pomenula. Nisam ja Luni mama i tata, izvini, zaista - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je prokomentarisala da i ona dobija razne poruke i da se više ne obazire na iste.

I ja dobijam razne poruke. I sa jedne i sa druge strane dobijam preteće poruke, i od strane Kijinih fanova i od strane Luninih i Slobinih fanova. Ali više ih i ne čitam - rekla je Dušica Jakovljević.

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

'