AKTUELNO

Pevač je i te kako upućen u ljubavni trougao!

Popularni pevač, Ivan Gavrilović, radi na promociji nove pesme "Kan-kan". Ovo je njegov prvi singl posle duge pauze, ali uprkos pauzi u izdavanju pesama, on i redovno puni noćne klubove.

Foto: Pink.rs

- Izuzetno su dobri komentari na novu pesmu, s obzirom da ja dugo nisam izbacivao nešto tako ozbiljno i u tom fazonu. Mislim da smo napravili dobar korak u drugom poluvremenu i da smo našli pravac u kom ja treba da idem dalje - rekao je Gavrilović pred kamerama "Premijere".

Da je "Zadruga" najgledaniji rijaliti format u regionu potvrđuje i sam Ivan, s obzirom da je pevač, i pored brojnih nastupa koje ima, vrlo dobro upućen u dešavanja u Beloj kući.

Gavrilović je za "Premijeru" prokomentarisao ljubavni trougao iz "Zadruge" Luna Đogani, Sloba Radanović, Kija Kockar i tom prilikom dao svoje viđenje ove zamršene situacije.

Foto: Pink.rs/Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: POTAJNO PRIŽELJKUJE SUPERFINALE PINKOVIH ZVEZDICA! Sjajna Maša će vas večeras oduševiti! (VIDEO)

- On je bio oženjen, ali nije to bio neki brak od 25 godina niti ima troje ili petoro dece. Luna je bila slobodna devojčica, odnosno devojka od već 22. godine. To osporavanje, malo je čudno, ako se već dešava, a dešava se da on izuzetno burno reaguje kad nešto nije u redu, kad je ušla Kija isto, imao je problem "Otkud sad ona". Sva ta njihova prepucavanja zaista čine "Zadrugu" najgledanijom - zaključio je Ivan.

Kompletnu pevačevu izjavu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ivan Gavrilović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'