AKTUELNO

Dobila je peticu i pozitivne komentare članova žirija.

Posle talentovane osmogodišnje devojčice iz Sofije, koja je osvojila četiri glasa, petočlanom žiriju predstavila se dvanaestogodišnja Sara Milivojević iz Brčkog.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je zapevala prve stihove pesme "Poljsko cveće" Tošeta Proeskog, svoje glasove dali su Marko Kon i Milan Stanković, koji su s oduševljenjem posmatrali njenu interpretaciju, a vrlo brzo pridružili su im se i Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U poslednjim sekundama njenog nastupa svoj glas odlučila je da da i Leontina Vukomanović, čime se Sara, sa maksimalnim brojem glasova, direktno plasirala u četvrti krug najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

- Meni je bilo mnogo lepo, emotivno, stabilno. U početku je bilo malo problema sa ritmom, zato sam ti pokazivala da priđeš malo monitorima, ali me nisi shvatila. Posle si se ukačila na matricu i to je bilo dobro. Bilo mi je sigurno, iako je bilo nekoliko intonativnih problemčića. Ti si se nosila stoički i sigurno, svaka čast - dala je svoj komentar Jelena Tomašević, nakon koje je svoje utiske podelio i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije bilo toliko sigurno koliko si ti sigurno izgledala na sceni. Imala si taj neki poluosmeh, ulivala si neku sigurnost, iako je bilo negde problema sa ritmom koji je zahtevan i drugačiji. Kompletan utisak je jako lep - rekao joj je Sergej.

Iako je ona podizanjem svoje stolice odlučila da Sara bude ocenjena peticom, Leontina Vukomanović, ipak, smatra da je najrealnija ocena niže.

Foto: TvPink Printscreen

- Četvorka je bila, ako ćemo biti realni. Puno si grešila. Do samog kraja sam bila dole... U odnosu na prethodnog je neznatno bolje. Ali, beživotno, jako u problemu sa intonacijom... Dosta slaba kontrola. Realno je četvorka, kod tebe nedostaje te srčanosti - iskrena je bila Leontina, a onda je svoj sud dao i Milan Stanković.

Foto: TvPink

Leontina stvarno obraća pažnju na te detalje, ali ja mislim, siguran sam da publika to ne čuje, ne razume i da im je bitan utisak. U poređenju sa drugom takmičarkom ti si stvarno ostavila bolji utisak. Mislim da je okej da ovo bude petica zbog boljeg utiska od prethodne četvorke. Gledali smo te i drugačije smo doživeli sve to. Ja, generalno, volim etno pevačice, taj izgled i stav. Ako je to tvoja omiljena muzika nastavi da je pevaš i da nam donosiš još takvih pesama - bodrio ju je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

'