AKTUELNO

Veliki šef poslao je pismo kojim će svi ukućani nesumnivo imati ponovo burnu noć.

Svi zadrugari bili su odmorni i spremni za nove radne zadatke, pa je Veliki šef kao i svakog petka ponovo poslao pismo u kojem će svi takmičari za stolom i pred svim ukućanima ponovo razrešiti sve nesuglasice koje se dešavaju među njima, a to je ,,Igra istine".

Dragi zadrugari, vreme je za igru istine. Ovoga puta je zaista vreme da igrate pravu igru, jer ćete u suprotnom bićete kažnjeni. Neka igru započne Miljana - Vaš Veliki šef.

Foto: Printscreen Youtube

Miljana Kulić je bila spremna da stavi sve karte na sto, pa je odlučila da prvo pitanje postavi Mikiju Đuričiću.

- Danas si rekao meni kada je bio problem sa Macom, rekao si mi da ne psujem više mrtvu majku i da si rekao Bori da ukoliko bude još jednom spomenuo majku da će imati problem s tobom. E sad, meni je Maca rekla da si joj pretio da ćeš je udariti ovde iza ćoška makar bio diskvalifikovan. Zašto ti je Maca trn u oku a koliko je lošijih od nje?

Još jednom opsuj mrtvu majku, sa mnom ćeš imati posla, kao što sam pretio Janjušu da će biti izrešetan, ako mora ja ću ići u zatvor. I bilo koga da čujem da nekom psuješ majku da ću te lupiti tako da ćete videti. Muka mi je i mrzim kad sam u rijalitiju i kad sam favorit, mene to ne zanima. Da sam rijaliti igrač završio bih priču, od mene se nikad ne zna niti se očekuje šta mogu uraditi možda sam zato ljudima ovako i zanimljiv. Još jednom to uradi, evo opet ti kažem, imaće sa mnom posla napolju - odgovorio je Miki.
Imala sam bubicu i produkcija je sve čula, ja priznajem da sam rekla i psovala i on je meni psovao majku. To ako pričaš ovde da si išao napolju, znači da si povlašćen. Ja sam ovde iskrena i došla sam zato što su oni fanovi to tražili. Ja prva nikog nisam dirala, kad mene budu dirali ja ću samo da uzvratim - rekla je Maca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je obrazložio zbog čega stoji iza svojih reči, a pretpostavlja se da ga te rečenice najviše pogađaju. Naime, njegova majka je preminula pre godinu dana što je na njega ostavilo bolan trag i tužno sećanje zbog načina na koji je napustila svoje najmilije.

Kako biste i vi prokomentarisali ovu raspravu koja je dugo trajala, pogledajte video u nastavku.

K.R.

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'