AKTUELNO

Bivši pobednik i predstavnik Srbije na Evroviziji ponovo učestvuje na ovom takmičenju, ali ne peva.

Marko Kon je ove godine, kako sam kaže, po deveti put učesnik "Beovizije", ovog puta kao podrška "Pinkovoj zvezdici" Igoru Lazareviću, kojem je radio aranžman za pesmu "Beži od mene". Zbog toga je on preslušao svih 17 kompozicija, kojima kao bivši predstavnik naše zemlje na Evroviziji, nije oduševljen.

Foto: TvPink

- Što se pesama tiče, nisam prezadovoljan, ali Bože moj, a pobednika je nezahvalno prognozirati u ovom trenutku - rekao je Marko.

Sa druge strane, pesma koju je napisao mladi Igor i za koju je sam radio muziku, oduševila je starijeg i iskusnijeg kolegu koji je rado na sebe preuzeo odgovornost da mu uradi aranžman za nju, a dopada mu se i pesma "Pinkove zvezde" Ivana Kurtića, koji je takođe jedan od ovogdoišnjih takmičara.

- Pesma Igora Lazarevića je veoma zrela i on je odlično peva. Igor je veoma lako izvršio tranziciju iz "zvezdice" u pravog tinejdž idola. Takođe je pesma koju izvodi Ivan Kurtić jako dobra. Muzička produkcija Pinka može da bude više nego ponosna - zaključio je on.

Kao producent "Pinkovih zvezdica" od prve sezone on je rado prihvatio da u dve epizode zameni koleginicu Gocu Tržan i veoma je srećan što se našao u čuvenoj crvenoj stolici.

Foto: TvPink Printscreen

- Biti u crvenoj stolici "Pinkovih zvezdica" velika je čast. I velika odgovornost. Meni je to bio izuzetno poseban doživljaj. Vrlo rado bih ponovio to iskustvo - bio je iskren Kon.

Autor: S. K.

#Igor Lazarević

#Marko Kon

'