AKTUELNO

Smatra da Ivana nije postigla ni upola onoga što je, tokom dosadašnje karijere, postigla ona.

Velika se prašina digla nakon nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na Evrovziji. Optužbe na račun ovogodišnjih pobednika Sanje Ilić i grupe "Balkanika" da su pesmu "Nova deca" izveli na plejbek, kao i dovođenje u pitanje kompetentnost i objektivnost članova stručnog žirija samo su neki od skandala koji su uzdrmali domaću javnost nakon "Beovizije", o kojoj još uvek najglasnije govori Maja Nikolić, jedna od učesnica festivala.

Foto: Youtube

Nakon što je za Pink.rs izjavila da je pesma "Nova deca" bila izvedena na plejbek, kao i da su svi učesnici, ali i sami pobednici, nedeljama unazad znali ko će te famozne večeri biti proglašen srpskim predstavnikom na Evroviziji, Maja se osvrnula na rad stručnog žirija od kojeg su za njenu pesmu "Zemlja čuda" izostali poeni.

Foto: Youtube

- Žiri je imao pravo da glasa kako želi, ja protiv toga nemam ništa, ali Ivana Peters, čiji rad vrlo cenim, nije postigla ni trideset posto onoga što sam ja, pa je malo čudno da mene i mojih 25 prvih nagrada na festivalima komentarišu članovi žirija koji nemaju nijednu nagradu ni na jednom festivalu, koji nisu A lista pevača kao što su Željko Joksimović, Marija Šerifović, Aca Lukas - izjavila je Maja za Pink.rs, a potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Žiri je potpuno podbacio odabirom Ivane Negativ jer nema nikakve nagrade i nije popularna, nema iskustva sa Evrovizijom. Talentovana je, ali ne može da me komentariše ona koja je gora od mene i koja nije postigla 30 posto onoga što sam ja. Ceo svet prepoznaje moj talenat - zaključuje Maja.

Foto: YouTube screenshot

Ivanu je javno iskritikovao i Danijel Pavlović, koji je na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo zbog toga što je od nje dobio samo četiri poena, nakon čega je započeto javno prepucavanje dvoje muzičara, a kada je ovaj sukob u pitanju, Maja je na strani svog kolege.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

- Danijel Pavlović je potpuno u pravu, svi učesnici zaslužujemo pravdu, nije pošteno da nas prave budalama i da Javni servis pare naroda troši na namešten festival. To sve plaća narod - objasnila je Maja.

D. Tanasijević

#Evrovizija

#Ivana Peters

#Maja Nikolić

#pevačica

'