AKTUELNO

Neće im biti nimalo lako jer se većina mališana prvi put susreće sa pravim scenskim nastupom koji uključuje i plesnu grupu.

Na programu Televizije Pink upravo je počela prva emisija petog kruga "Pinkovih zvezdica" koja će se razlikovati od dosadašnjih. Naime, pred takmičarima je veći izazov budući da su za ovaj krug morali da pripreme dve pesme koje će izvesti na ružičastoj sceni, a od njih osmoro, jedan takmičar večeras završava takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče svima, dobrodošli u još jednu emisiju "Pinkovih zvezdica" . Takmičenje nastavljamo, a od večeras, malo drugačije jer večeras počinjemo peti krug - rekla Marijana Mićić a zatim poželela dobrodošlicu svim članovima žirija, a posebno Goci Tržan koja je bila odsutna nekoliko emisija.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je objasnila i razlog svog odsustva iz prethodne dve emisije:

Dobro sam, samo sam bila virozna i bolesna prošli put kada smo imali snimanje. Izvinjavam se svima, posebno mojim kolegama što nisam bila. Ali sada je sve u redu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras će nastupati osmoro mališana koji pevaju po dve pesme, a za drugo izvođenje će imati plesače na sceni. Plesači u ovoj emisiji uglavnom dolaze iz "Dance factory" plesne škole, kao i jedna plesna škola iz Kumanova.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#emisija

#pevačica

'