AKTUELNO

Kreće se u visokom društvu.

Srpska pevačica Didi J, koja u Americi već uveliko gradi svoje ime na svetskoj muzičkoj sceni, snimila je editorijal koji se posebno dopao pripadnicima jačeg pola.

Foto: Privatna arhiva

Ona već godinama unazad ima sjajnu liniju, na čemu može da zahvali genetici, kvalitetnoj i zdravoj ishrani, ali i redovnim treninizima, zbog čega je fanove odlučila da obraduje vrućim fotografijama baš iz teretane.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Didi je pozirala u seksi spavaćici crvene boje sa bokserskim rukavicama u istoj nijansi, a još jedna fotografija koja je naišla na veliki odjek na društvenim mrežama jeste ona u kojoj je zgodna pevačica, koja je u seksi sportskoj opremi istakla svoje atribute, pozirala kraj sprave za vežbanje u jednom američkom fitnes centru.

Foto: Privatna arhiva

Osim što vredno radi na novim pesmama kojima će uskoro obradovati američku publiku, Didi je pronašla slobodnog vremena da se odazove pozivu Filipa Plejna, jednog od najpoznatijih modnih kreatora današnjice, koji je uputio specijalnu pozivnicu za svoju reviju Dijani Janković i njenom suprugu Danijelu.

Foto: Privatna arhiva

Čast mi je što sam njegovu novu kolekciju imala priliku da vidim prva, iz prvog reda. Pozivnicom koju mi je poslao ponovo mi je ukazao čast, zaista sam oduševljena njegovim radom. Inače, mi se poznajemo od ranije, ovo nije prvi put da sam na njegovoj reviji. Nastaviću da pratim njegov rad - otkrila nam je Dijana, koja je sa fanovima na Instagramu podelila i snimak sa pomenute revije.

Pink.rs

#Dijana Janković

#pevačica

'