AKTUELNO

Da li će se zbog ovoga naljutiti na nju?

U današnjem izdanju emisije "Premijera - vikend specijal" u segmentu "Odakle se sele", Nemanja Vujičić posetio je Loznicu, rodno mesto pevača narodne muzike, Dragana Kojića Kebe. On je razgovarao sa njegovim prijateljima i sestrom i obišao mesta koja su bila važna za njega tokom njegovog odrastanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegovi prijatelji otkrili su kakav je Dragan Kojić Keba bio i čemu je uvek težio u životu:

Bili smo školski drugovi, ceo život se trudio da ostvari neke divne stvari i mislim da se potrudio da to uradi. Neposredan i jako društven čovek. Keba je voleo da se ogleda na retrovizor i malo, malo pa se ogleda, da vidi kakva mu je frizura, i u jednom trenutku je neko prikočio ispred njega i zvizne ga otpozadi, i to se dešavalo - rekao je njegov prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova sestra Ljiljana Zelić ispričala je kakvo je bilo njihovo detinjstvo i otkrila jednu tajnu koju malo ljudi zna:

On uvek dođe kod majke kad dolazi u Loznicu. Ono što se u medijima malo zna, on je krenuo u visoku poslovnu školu ali je zbog velike ljubavi prema muzici nikad nije završio. Imali smo lepo detinjstvo, kuća je bila puna dece, bili smo jako druželjubivi. Dragan je lepo pevao, a moje drugarice i ja ga stavimo na stolicu i našminkamo, stavimo mu crne obrve i ja mu kažem kako ćeš ti biti lep dečko sa crnim obrvama, i eto on ih sad ima - rekla je Kebina sestra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI DA LUNA BUDE U RIJALITIJU JOŠ DEVET MESECI? Zbog ove Anabeline objave BUKTE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Dragan Kojić Keba

#Premijera-Vikend specijal

'