AKTUELNO

Otvorila je dušu!

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović večeras su gosti Ognjena Amidžića u emisiji "AmiDži šou" u kojoj su pričali o svom odnosu i svemu što im se dešavalo u prethodnih nekoliko meseci. Kija je ispričala kako se ona oseća u Zadruzi i šta misli o svom, još uvek zakonitom, suprugu:

Mi se malo tamo šalimo na naš račun. Ja sam nekad tužna, srećna, ogorčena. Još uvek je sve sveže i tamo smo svi zajedno. Mi bi se u spoljnom svetu videli još 2, 3 puta, a ovako mogu u toku 24 sata da mu kažem šta mislim. Tek kad sam ušla u Zadrugu, razočarala sam se u njega i shvatila da smo pogrešni. Da sam gledala spolja, sve bi mi bilo "možda", a ovako sam tu u epicentru. A teško mi je, verujte da jeste. Ali ima trenutaka kada se stisnem i idem dalje. Mi smo jako bliski bili, inače. Non-stop smo bili na telefonu, bili smo najbolji prijatelji i najteži deo je da se toga odreknete. Upoznala sam tu njegovu lošu stranu koju nisam videla, u nekim situacijama, a to se nije dešavalo napolju. - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi su sve vreme mislili da ja nisam razmišljao ni o čemu. Ja sam povredio jednu osobu iako nisam hteo, ali sam učinio nešto za sebe dobro i ne želim da se krivim za to - uzvratio je Sloba na Kijin odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'