AKTUELNO

Fotografija je nastala odmah nakon porođaja.

Pevačica Mia Borisavljević juče je na svet donela zdravu devojčicu Emu, a sudeći po tome da se ubrzo obratila pratiocima na društvenim mrežama, porođaj joj nije teško pao.

PROČITAJTE JOŠ: MALO JE REĆI DA SMO PRESREĆNI: Mia se oglasila za Pink.rs ODMAH NAKON POROĐAJA!

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz operacione sale, a nije izdržala a da svoju naslednicu ne pokaže svima.

- Dragi drugari, juče u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić teška 3.650 i dugačka 54cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka Sađana Mihajlović koja je vodila trudnoću od početka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Slađo. Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noći i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i matičnim ćelijama za uspešno obavljen zadatak i anesteziologu Željku Pavloviću koji je bio od ključnog značaja. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola! Dragi prijatelji, lepo se provedite večeras i popijte koju i za mene. Vole vas vaši Mia, Ema i Boki - napisala je Mia u okrviru objave na Instagramu čime je raznežila fanove koji su joj uputili brojne čestitke.

Autor: M. K.

#Mia Borisavljević

'