AKTUELNO

Popularni folker tokom ovog glamuroznog svadbenog veselja primio je poziv koji ga je veoma usrećio.

Pola estrade sjatilo se na nesvakidašnjem svadbenom veselju u luksuznom hotelu u Berlinu, a za vrhunsku atmosferu bili su zaduženi: najveća balkabnska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Katarina Živković, Sandra Afrika, Jana Todorović i mnoga druga poznata imena sa naše muzičke scene.

Popularni folker Aca Lukas tokom ovog glamuroznog svadbenog veselja primio je poziv koji ga je veoma usrećio. Naime, njemu je saopšteno da je postao deda, te da se njegova ćerka Miljana porodila i na svet donela zdravu devojčicu Minju.

Foto: Privatna arhiva

Ekipa najbržeg portala Pink.rs došla je u posed snimka na kojem se vidi delić atmosfere sa ovog veselja, kao i kako je Lukas uveseljavao goste odmah nakon što je saznao da je postao deda.

Društvene mreže preplavili su snimci koji su nastali tokom Cecinog nastupa na svadbi, a ona je dočekana ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

PROČITAJTE JOŠ: SLAĐI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO VIDI! Đani uživao u društvu ovih atraktivnih koleginica, pa poručio: Lepotice moje!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Svetlana Ceca Ražnatović

'