AKTUELNO

Ozbiljne tegobe joj poremetile planove.

Vesna de Vinča završila je pre nekoliko dana u bolnici zbog nesnosnih bolova u stomaku. Iako je trebalo da prisustvuje međunarodnom skupu posvećenom stogodišnjici rođenja Nelsona Mandele, ona je hitno prevezena u bolnicu gde su joj konstatovali nepodnošljive bolove u trbuhu sa mogućnošću teških i rizičnih akutnih oboljenja.

- Sumnjala sam na najgore jer su bolovi bili nesnosni, ali ekipa lekara i medicinskih sestara privatne bolnice u kojoj sam bila je uspela da savlada sve moje tegobe. Uz blagi osmeh "medicinskih stjuardesa", jer zaista na stjuardese podsecaju i uz visoki profesionalizam lekara utvrđeno je da je reč o teškom trovanju hranom uz opstipaciju, pa se debelo crevo nadulo i napravilo dar mar u mom organizmu. Čak sam se i ukočila. Ipak, sjajnom intervencijom lekara dalje negativne posledice su, hvala Bogu, na vreme sprečene - otkrila je Vesna.

Posle niza infuzija i pregleda, dugo se nije moglo utvrditi o kojim uzrocima Vesnine bolesti je reč, a kako je priznala, sumnjalo se i na najgore.

Pink.rs

#Bolnica

'