AKTUELNO

Komentar Gagija Đoganija ponovo je bacio sumnju na čitavu priču.

Poslednjih mesec dana u rijalitiju "Zadruga" Marko Miljković i Luna Đogani bili su veoma bliski, pa se spekulisalo da su se među njima rodile simpatije. Na poslednjoj žurki u rijalitiju svi su posumnjali da je došlo do poljubca ovo dvoje zadrugara, a oni su i sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" morali da objasne tu scenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njih dvoje su i sinoć gledali taj snimak, a onda je voditelj Ognjen Nestorović tražio da objasne šta se tu desilo:

Ja sam ovo već iskomentarisao, ovo su nam puštali i u Zadruzi, kako sam rekao tamo, tako sam rekao i sebi. Pričali smo normalno i u jednom trenutku je ona meni nešto rekla, video sam po izrazu lica, ja sam hteo da je pogledam u oči da vidim da li je iskrena i pogledao sam je tako i onda je ispalo čudno kako je kamera snimila - rekao je Marko.
On (Sloba) je priznao da mu je smetalo to što sam bila pored Marka. Ja nisam sa njim sedela i pričala, nije to bilo zbog Slobe, dečko mi je prijao, volela sam da pričam sa njim tih poslednjih mesec dana, ali to veče smo oboje malo popili i on me pitao da li je to Slobi u inat, a nije bilo tako - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su oni poljubac demantovali, Gagi Đogani je svojom izjavom izazvao sumnju.

Je l' treba ja da kažem nešto? Treba da kažem istinu? - rekao je Gagi kroz osmeh, ali je onda rešio da ništa više ne komentariše.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'