AKTUELNO

Jedan njen potez ju je razbesneo.

Poznate pevačice Indira Aradinović Indi i njena sestra Edita Aradinović ne govore više od godinu dana, koliko je prošlo od žestoke svađe tokom koje su stavile tačku na bilo kakvu komunikaciju. Međutim, Indi je sada osetila potrebu da se posle svega javno odrekne svoje mlađe sestre.

Foto: Pink.rs

Naime, nju je razbesnelo to što je Edita, uprkos tome što ne pričaju, rešila da je, navodno, podrži i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli deo njenog novog spota, za čim, smatra Indi, posle svega nema potrebe.

Foto: E-Stock/Rajko

Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na "stori". Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, "nisi mogao nos da joj dotakneš".

- Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je pevačica na Instagramu, a da li će joj sestra odgovoriti ostaje da vidimo.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

'