AKTUELNO

Pevačica preminula nakon stravične saobraćajne nezgode.

Pevačica Rosita Trajanović preminula je nakon saobraćajne nesreće koju je imala juče na putu Mladenovac - Mali Požarevac. Inače, Rosita je bila majka bivše učesnice rijaliti programa "Farma" i manekenke Sare Trajanović.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Pink.rs

Jedna od najboljih prijateljica preminule pevačice, Vanesa Šokčić ostavila je emotivnu poruku na svom Instagram profilu i tako javnosti potvrdila da je Rosita podlegla povredama.

Foto: Pink.rs

Vanesa je medijima otkrila i detaje poslednjeg susreta sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, ali i otkrila kada je saznala za smrt Rosite Trajanović.

Nisam se čula sa Sarom, jer nisam bila u mogućnosti, saznala sam za Rositinu smrt u pola sva ujutru, kada sam se vratila sa puta. Nas dve smo bile dobre prijateljice, u isto vreme smo počele da pevamo. Poslednji put smo se videle na jednoj prosavi pre nekoliko meseci, pevala je na rođendanu na kom sam bila gost - rekla je Vanesa i dodala:

Foto: RTV Pink

Bile smo u kontaktu, ali se nismo čule svakodnevno, a poslednji put smo se dopisivale nedavno, dok je Rosita bila na moru u Grčkoj. Žalila mi se da je vreme bilo loše, a ja sam joj savetovala da se opusti. Rekla mi je da je zakazala puno nastupa nakon odmora, ali vidite šta se desilo - priča pevačica.

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, nesreća nakon koje je Rosita Trajanović preminula dogodila se juče kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i udario u drugi. Očevidac koji se našao na mestu nesreće izjavio je za medije da su od siline udara oba automobila potpuno uništena i da su se iz automobila u kom je bila pevačica čuli njeni krici.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: KO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Nataša na ivici živaca, uputila BESNU PORUKU IT stručnjaku! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Sara Trajanović

#vanesa šokčić

'