AKTUELNO

Zastaće vam dah!

Otkako je završena prva sezona rijalitija "Zadruga", koji je oborio sve rekorde gledanosti, bivši zadrugari vredno rade na svojim karijerama. Oni snimaju pesme, daju izjave za medije, pojavljuju se na svim gradskim događajima, nastupaju u inostranstvu, te je očigledno da im je "Zadruga" svima donela veliku popularnost.

Foto: RTV Pink

Ana Korać i Sanja Stanković rešile su da ukrste glasove sa pevačem Nenadom Aleksićem, poznatijim kao Sha, te snime pesmu pod nazivom "Bomba" kao i spot, a sudeći po fotografijama sa snimanja, nema sumnje da će ovo leto biti još vrelije.

Foto: Privatna arhiva

Da mi je neko pričao da se ovako snimaju spotovi, ja ga nikad ne bih snimala, ovo je mnogo naporno, ali je mnogo lepo, stvarno smo se divno proveli danas. Vila je bila predivna, snimci su bili predivni, jedva čekam da izađe spot. Malo sam se smorila zbog noge, uplašila sam se i nisam znala kako ću izdržati u štiklama - rekla je Sanja i dodala:
Idem na terapije, a noga je i dalje otečena i modra. Ne znam kako sam izdržala u tim štiklama, ali su mi utisci stvarno divni. Sha me je oduševio, sve pohvale za njega i jedva čekam da vam pokažem šta smo snimili - zaključila je ona.

Foto: Privatna arhiva

Sudeći prema fotografijama nema sumnje da će ovaj spot biti prava "bomba", a mi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta su nam Sanja, Ana i Sha pripremili.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: D. Tanasijević/ N. Vujčić

#Ana Korać

#Nenad Aleksić Ša

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'