AKTUELNO

Novinar smatra Kristinu pravim prijateljem.

Voditelj Ognjen Nestorović je u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio bivše učesnike najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", među kojima su se našli Sara Reljić, Marija Ana Smiljanić i Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar je od samo početka pratio vezu rijaliti para Lune Đogani i Slobe Radanovića, a po ulasku Kristine Kockar, pevačeve supruge, on je pokušao da ispita ko koga zapravo voli. Iako je Milan u prvi mah podržavao njihovu vezu, on je nakon određenog vremena promenio mišljenje.

Kada se gledateljka uključila u emisiju, ona je želela da sazna šta je bio presudan momenat u kom je Milan "prešao" na Kijinu stranu i podržavao je.

Foto: TvPink Printscreen

Onog momenta kada sam shvatio da Luna nije svesna u kakvu je priču ušla, tada sam digao ruke od nje. Pokušao sam na sve načine da joj pomognem. Ja sam znao da Sloba voli Kiju. Priklonio sam se Kiji kada sam shvatio da sve ono što su Luna i Sloba meni izrekli o njihovom braku nema veze sa mozgom... Ne može sve da bude idealno. Ona je neko ko je ušao i gledao kako ju je muž javno varao tri meseca i to je ona gledala. Mi unutra to nismo tako shvatili. Kada je ona ušla, a ljubavnica i Sloba sede preko puta, a ona sve to stoički podnela. E tada me je kupila. Kupila me svojim stavom, karakterom, koliko je čvrsta. Žena koja je brat, drug. Mnogo inteligentna, obrazovana, duhovita, odlično đuska - hvalio je Milan Kristinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ODLUČIO DA OTVORI SVE KARTE: Milan otkrio ŠTA MU JE KIJA REKLA U POVERENJU O LUNI I SLOBI! (VIDEO)

Šta je još Milošević rekao o bivšoj cimerki Kristini možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'