AKTUELNO

Stanija se uskoro vraća u "Zadrugu 2".

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Sledeće pitanje bilo je za Olju Bajrami, Rebeku Popović i Doroteu Jovanović, a gledaoce je zanimalo da li je moguće da ih toliko muči Stanija Dobrojević, na šta je Olja kratko rekla "ne".

Zanemariću na koji je način devojka izašla i mislim da nije bilo primereno što smo pokušale da napravimo to u četiri, pet ujutru. Nismo imale cilj i nameru da nekoga uvredimo - rekala je Rebeka.

Foto: RTV Pink

Nije primereno što je ona nas savetovala, da jurimo druge momke i da budemo pčelice i da zaboravimo naše profesije. Plan nije bio ništa da se razbije. Na to su reagovali Zorica i Mića - izjavila je Dorotea.

Foto: RTV Pink

Zorica Marković se uključila komentarom da smatra da nije bilo primereno što su ove zadrugarke u ranim jutarnjim satima razbili stvar koju je Staniji napravio Vladimir Tomović.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Rebeka je zamernila Stanijinu fotografiju sa svojom iznad kreveta na kom je spavala Dobrojevićeva, dok su ove tri zadrugarke uništile policu koju je Vladimir ostavio Staniji. Tokom svog izlaganja Miljana Kulić je rekla i kako je Stanija fotografija uništena, dok je Marijana Zonjić izjavila kako je Stanijinu sliku stavila iza svog kreveta.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rebeka Popović

#Stanija Dobrojević

'