AKTUELNO

Ovde ti je potreban samo oštriji jezik - rekla je Aleksandra.

Nekoliko minuta pre kraja žurke, zadrugarke koje su ostvarile prijateljski odnos Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić su iznosile svoje mišljenje kakve im emotivne veze odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina se svojoj drugarici požalila kako nije uživala u vezama koje je imala u rijalitiju, ali je takođe priznala da je osetila nešto više prema Nemanji Đeriću Đeksonu sa kojim je bila u turbulentnoj vezi tokom prve sezone Zadruge.

Volela bih da napolju imam normalnu vezu, nešto slično Đeksonu. Ja sam za varijantu da sam mirna i da imam ko da me mazi i pazi. Hoću normalnog dečka ovde - žalila se Mina Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Subotićevoj se nije dopalo to što je Mina rekla, pa joj je dodala da u rijalitiju ne mora da ima dečka, već oštar jezik.

Meni nije jasno kako da uđe neko u rijaltii da nađe dečka. Ovde ti je potreban samo oštriji jezik - rekla je Aleksandra
Aleksandra, ja nemam razlog postojanja ovde bez dečka. Volela bih da imam nekog sa kim ću moći da imam nešto posle rijalitija, ne mogu više ove kombinacije. Ja kad sam u vezi, ja sam cvet - govorila je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra je priznala kako uvek prenosi negativnu energiju na sve pored sebe kada nije srećna i zadovoljna u vezi.

Ja sam histerična i bezobrazna samo kad sam nesrećna. Sve se vidi, ispoljavam nezadovoljstvo na svima, ne umem da se kontrolišem. Ja ne mogu ništa na prvi pogled. Nekako mi je taj prvi utisak prevara - priznala je Subotićeva.
Da, tačno i ja sam to shvatila kada sam ušla, al sad kad vidim, sve mi je jasno, ali tek kasnije - završila je Mina.

Mina i Aleksandra su nastavile da pričaju o Davidu Dragojeviću gde je Subotićeva priznala da vidi razliku u njegovom ponašanju. Doduše, govorila je razloge koji su već poznati javnosti, poput nepružanja dovoljno pažnje.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

'