AKTUELNO

Anastasija intenzivno trenira i otkriva šta je potpuno promenilo njen život u zadnje vreme.

U zadnjih par meseci smo navikli da je prelepa Anastasija Ražnatović postala deo naše svakodnevice: proboj ove mlade i talentovane zvezde na muzičko nebo izazvao je urnebesnu reakciju javnosti na njen prvenac-pesmu „ Savršen par“, koja je za manje od četiri meseca imala više od 32 miliona pregleda na Youtube kanalu, gde je nadmašila i mnogo poznatije i iskusnije kolege. Ovaj izvanredan uspeh ju je vinuo u neslućene visine i doneo, bez obzira na prethodnu prisutnost u javnom životu, maksimalnu popularnost i njenih „pet minuta“, u kojim se vidi da aktivno uživa.

Sada postavljamo pitanje - šta dalje? Da li će uskoro iznenaditi širu javnost sa nečim novim, jer je svaka njena aktivnost brižljivo, a tajnovito isplanirana?

Foto: Promo

Neposredno posle skorašnjih pojavljivanja u javnosti na svim prestižnim događajima pažljivo smo pratili njeno kretanje i zatekli je na mestu gde se ranije i nije tako često pojavljivala - kako marljivo, pod budnim okom trenera i njenog tima, vežba u teretani. Gužva, veća nego inače nagovestila nam je da se radi o nečem malo krupnijem od običnog dana za vežbanje.

Foto: Promo

Kako smo ekskluzivno saznali, reč je o pripremama za sledeći spot za novu pesmu zavodljive Anastasije, kojim planira ponovo da pomeri granice na srpskom estradnom nebu i šire. Spot će imati neke malo rizičnije i zahtevne elemente koje Anastasija insistira da izvede sama, i zato je pored svojih redovnih treninga, na specijalnom režimu treniranja.

Kada smo je zamolili da prokomentariše ove navode, bila je malo više tajnovita nego obično.

Foto: Promo


,- Istina je da sada vežbam redovno, uvrstila sam trening u svoj svakodnevni program, mislim da sam postigla zavidnu formu i liniju, i osećam se nikad bolje, a „krivac“ za to je , pa znate već, Herbafast, moj višemesečni saveznik i motivator! Istakla bih da punom parom učestvujem u Herbafast akademiji, kao i da sada Herbafast nudi specijalne popuste na pakete proizvoda i do 30% popusta, gde se dobija i Herbafast gentlemen gratis - kaže ona i dodaje:

- Što se tiče novog spota i pesme, da, istina je da spremamo nešto novo, i za sada ništa ne mogu više da vam kažem, biće to nešto nikad viđeno na ovim prostorima i veoma sam uzbuđena zbog toga, videćete sve uskoro i znajte da planiramo opet da rušimo rekorde - uz zanosan osmeh je istakla ova lepotica.

Posle svakog tajnovitog odgovora usledio je BUM sa Anastasijine strane, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Željno iščekujemo novu stvar, i konstatujemo kako je divno kada neko tako mlad već pomera granice, i živi svoj san.

Više o svemu možete pročitati na sledećoj adresi: https://herbafast.com/

#Anastasija Ražnatović

#Teretana

'