AKTUELNO

Konačno progovorila!

Ovih dana jedna od gorućih tema u Beloj kući svakako je bila i navodna verenica učesnika Lazara Jere Jeremića koji je pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' bio intiman sa Natašom Moskvom. Naime, dok su pojedini zadrugari tvrdili da Lazara napolju čeka verenica, on to nije želeo da prizna, već je rekao da je to devojka sa kojom se dugo poznaje i sa kojom je u nekoj vrsti slobodne veze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Anđela Milenković, devojka o kojoj se mnogo pričalo u ''Zadruzi 2'' Lazaru je čak na adresu Bele kuće poslala garderobu i pismo, međutim o odnosu sa Jeremićem nije želela da govori za medije. Međutim, ovog puta Anđela je na svom profilu na Instgaramu objavila video-snimak sa porukom koja je po svemu sudeći posvećeno upravo pričama o njenom odnosu sa Jeremićem.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: VODITELJKA ŠOKIRALA JAVNOST: Dušica Jakovljević danas slavi rođendan, NIKO JOJ NE VERUJE da je napunila OVOLIKO GODINA!

- Hoćeš intimne detalje? Pažnja svedena na dno. Ljudi sad se time bave. Ja sam ledena na to - napisala je na društvenoj mreži navodna verenica Lazara Jeremića i time svima stavila do znanja da je ne zanimaju glasine o njenom odnosu sa ovim učesnikom ''Zadruge 2''.

Autor: Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

'