AKTUELNO

Nakon što ju je pogodila kumova nesreća, donela je važnu odluku.

Pevačica Andreana Čekić, koja se pre dve i po godine udala za dugogodišnjeg dečka Ivana Miladinovića, podelila je sa svojim pratiocima tužne vesti.

Naime, ona je na svom profilu na Fejsbuku otkrila da se razvodi od njega posle toliko godina zajedničkog života.

Foto: Printscreen Facebook

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan "Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!". Da, okrenućemo to na "šalu". Umetnici nikad nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatelji, mediji i saradnici... Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan "team" i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi. Odlučili smo da nećemo davati izjave. Ovo otvoreno pismo važi kao jedino javno saopštenje sa naše strane i zamoliću sve medije da to ispoštuju. Andreana Čekić - stoji u okviru njene objave.

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORILA O NJEGOVOJ POSETI: Teodora prelomila i ispričala šta su ona i Anđelo radili kod nje u stanu! (VIDEO)

Njeni fanovi su joj pisali ispod objave istižući da su tužni zbog ovih vesti, a razlog zbog kojeg su odlučili da stave tačku na svoj brak još nije poznat.

Autor: V. T.

#Andreana Čekić

'