separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Mirović obišao radove na izgradnji Staze zdravlja u Vrdniku


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas završne radove na izgradnji i uređenju „Staze zdravlja“ koja će povezati centar Vrdnika sa Vrdničkom kulom, istorijskom građevinom iz 13. veka, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 115 miliona dinara.


Reč je o radovima koji su obuhvatili asfaltiranje, postavljanje bankina, javnu rasvetu i saobraćajnu signalizaciju.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

„Ova investicija važna je u komunalnom, turističkom i u svakom drugom smislu. Opština Irig je mesto koje ima turistički potencijal, i mi sa ovakvim investicijama doprinosimo razvoju turizma“, kazao je predsednik Mirović.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

Prošle godine, podsetio je predsednik Mirović, rekonstruisali smo put od Vrdnika do Jaska, a u toku je i rekonstrukcija putnog pravca Ruma-Irig.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

„Narednih nedelja biće započeti radovi i na uređenju centra Iriga. U planu je i rekonstrukcija puta od Venca do Zmajevca. Želimo da Irig sustigne razvijenije opštine i da postane mesto koje će biti na ponos svih nas“, istakao je Mirović.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

Pokrajinska vlada je od juna 2016. godine do danas, izdvojila više od 221 milion dinara za finansiranje i sufinansiranje projekata u opštini Irig u oblastima lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja, saobraćajne infrastrukture i u oblasti kulture.

Autor: www.vojvodina.gov.rs

Izgradnjom ove staze unaprediće se turistički potencijali naše opštine jer smo prevashodno opredeljeni za razvoj turizma, rekao je predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović.

Obilasku radova prisustvovao je i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti