AKTUELNO

Udruženje penzionisanih radnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije istaklo je da pozdravlja najavljeno povećanje penzija od 1. januara za pet odsto i saopštilo da pruža punu podršku odgovornoj politici koju vode Vlada Srbije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Izuzetno smo zadovoljni najavama o povećanju penzija. Penzioneri MUP-a su i do sada podržavali ekonomsku politiku Vlade i predsednika Srbije. Naročito želimo sada da damo podršku kada su se mere koje su preduzimane pokazale kao opravdane, naveo je predsednik UO Udruženja penzionisanih radnika MUP-a Vladimir Aleksić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Pročitajte još: SPREGA JEREMIĆA I TAJKUNA: Miškovićev bivši sudija šef pravnog tima Narodne stranke!

Aleksić je istakao da je najavljeno povećanja penzija dobar pokazatelj da odgovorna ekonomska politika Vlade i mere štednje koje se sprovode daju konkretne rezultate.

Dodao je da će Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić uvek nailaziti na podršku Udruženja kada vode računa o najstarijoj populaciji.

Kako je najavljeno, penzije će biti povećane za pet odsto od 1. januara, a svim penzionerima će u narednih mesec dana biti isplaćen i jednokratni iznos od 5.000 dinara.

#MUP Republike Srbije

'