separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Magla smanjuje vidljivost na Kopaoniku, Crnom Vrhu, Kučevu


Magla trenutno smanjuje vidljivost i otežava vožnju na području Kopaonika, Crnog Vrha, Kučeva i Majdanpeka, dok sumaglice ima u Vojvodini, saopštio je jutros AMSS.


Iako kiša prestaje, kolovozi su još uvek vlažni, a opasnost od odrona je i dalje velika na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure. 

Prestanak padavina i delimično razvedravanjee u toku dana sigurno će doprineti boljim uslovima za vožnju. 

Kraj radne nedelje vozačima, po pravilu, donosi pojačan intenzitet saobraćaja, i to najviše na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima, na kojima trenutno nema većih zastoja. 

Autoputevi, kao i ostali putevi I i II reda su prohodni, a veće gužve očekuju se u prvim popodnevnim satima. 

Od danas, do 18. februara zbog radova na auto-putu kroz Beograd, između petlje "Tošin bunar" do petlje "Beograd", u pravcu Dobanovca, izvodiće se radovi na zameni havarisane zaštitne ograde za vozila, uređenju bankine i zelenog pojasa.

 Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u deonicama dugim ne većim od 1,5 km. Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. 

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti