AKTUELNO

Stefanović je podsetio da se novac ulaže jednako u svaki deo Beograda i da nema podele na građane prvog i drugog reda.

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je večeras sa najstarijim sugrađanima na opštini Voždovac i tom prilikom istakao da predsednik, Vlada i grad Beograd hoće da pokažu zahvalnost i poštovanje svim penzionerima i njihovom dosadašnjem radu.

- Ova vlast hoće da radi sa ljudima i to na način da nema onoga ko će da kaže ovo nije moja nadležnost. Naš posao je da sve bude naša nadležnost, da svako kome se požalite preuzme problem i da vaš problem rešava - naglasio je Stefanović.

Stefanović je podsetio da se novac ulaže jednako u svaki deo Beograda i da nema podele na građane prvog i drugog reda.

- Jednako nam je važan penzioner u centru grada, kao i onaj koji živi u Ripnju, Pinosavi, Belom potoku, Zucu, bilo gde u podavalskom kraju - zaključio je Stefanović pred više od 1.400 penzionera.

Sa najstarijim sugrađanima razgovarao je i Aleksandar Savić, koji je podsetio sve Voždovčane da je u prethodne četiri godine rekonstruisano šest zdravstvenih stanica i najavio rekonstrukciju još tri, kao i izgradnju potpuno novog Doma zdravlja na Banjici.

Pročitajte još: SLAVKO GAK ZA PINK: Samo da nam se o deci ne brinu oni koji ne znaju gde su Pinosava i Begaljica i koji dele građane na one prvog i drugog reda!

#Nebojša Stefanović

#Penzioner

#Voždovac

'