AKTUELNO

Ministar je rekao da ga interesuje kakvo je realno stanje na terenu, ali i šta to Ministarstvo još može da uradi da olakša posao policajaca.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je danas policijske stanice u Ubu, Lajkovcu i Mionici gde je razgovarao sa policijskim službenicima o bezbednosnoj situaciji u tim opštinama, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Navodi se da je Stefanović rekao da ga interesuje kakvo je realno stanje na terenu, ali i šta to Ministarstvo još može da uradi da olakša posao policajaca.

On je rekao da Ministarstvo želi novim ulaganjem u opremu, obuke, kurseve i treninge da unapredi zaštićenost policijskih službenika, ali i njihovu efikasnost koja će doprineti i poboljšanju bezbednosti građana.

Drago mi je da na teritoriji Policijske uprave Valjevo nema većih problema i izvršenja težih krivičnih dela i drago mi je da vidim da policajci razumeju da je potrebno da ulože dodatni napor kako bi građani osetili njihovu posvećenost, ali, takođe, želim i da građani shvate koliko je težak posao koji policajci svakodnevno obavljaju - rekao je Stefanović, a preneo MUP.

#MUP Republike Srbije

#Nebojša Stefanović

'