AKTUELNO

Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu osvojio je prestižnu regionalnu nagradu "Sarajevo Busines s Bridge Awards 2018" za ostvarene najbolje poslovne rezultate u poslednje četiri godine.

Nagrada beogradskoj vazdušnoj luci, u kategoriji "Busines s of the year", pripala je i zbog značajnog porasta avio-saobraćaja, jasne vizije budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnog učešcća, profita i pozitivnog uticaja na okruženje, navodi se u saopštenju aerodroma.

Priznanje je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručeno Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru beogradskog aerodroma u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije "Sarajevo Busines s Forum", koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

Prestižna priznanja "Sarajevo Busineš Bridge Awards" dodeljena su u šest kategorija kompanijama i pojedincima koji su svojim radom i inovativnim idejama doprineli razvoju preduzetništva i unapređenju investitorske klime u regionu.

#Aerodrom Nikola Tesla

#Nagrada

'