AKTUELNO

Posetioci tradicionalne novogodišnje manifestacije "Beogradska zima", od danas, do 30. decembra moći će na Beogradskom sajmu, da uživaju u četiri velike manifestacije - Festivalu nauke, Festivalu gejming i pop kulture (Games.Con), zabavnom sajber parku "Future Park" i tradicionalnom Zabavnom parku.

Program počinje Festivalom nauke, najvećim naučnim festivalom u regionu, koji se održava od danas do kraja nedelje, da bi u petak, 15. decembra, počeo najveći festival gejming i pop kulture u Srbiji - Games.Con, gde posetioce do kraja nedelje očekuje bezbroj zona za besplatno igranje, najnovije tehnologije, preko 30 turnira u kompjuterskim igrama, društvenim igrama i konzolama, sajam stripa, najbolji kosplejeri, najveći prodajni prostor za zanatlije, takmičenja, kvizovi, radionice, a u pratećem programu nastupaju tinejdž zvezde pop kulture.

U petak će biti otvoreni i najveći zabavni sajber-park u Evropi - Future Park, koji će trajati do nedelje 24. decembra, kao i tradicionalni Zabavni park koji će trajati do subote 30. decembra.

Ovakva događanja, kako poručuju iz Beogradskog sajma, svake godine, pored novogodišnjih poklona, prate i najrazličitije druge robe široke potrošnje, po prazničnim cenama, zbog čega će u hali 1A biti smešteni i nezaobilazni prodajni sadržaji, pretežno robe široke potrošnje.

Ulaz u Zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje, pri čemu cene nisu menjane u poslednjih pet godina. Od 14. do 30. decembra, cena prednovogodišnjeg parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara dnevno.

Pročitajte još: Proslava 70 godina rada Republičkog zavoda za zaštitu spomenika

#Beogradski sajam

#Festival nauke

#sajam

'