separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Gradska čistoća: Radnik u Vinči stradao nesrećnim slučajem


Na deponiji „Vinča“ juče oko 12 časova dogodio se nesrećni slučaj u kojem je nastradao radnik firme „Eskorpi“, koji je radio na prikupljanju sekundarnih sirovina.


Javno-komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ izrazilo je najdublje saučešće porodici nesrećno nastradalog radnika.

Kako navode u saopštenju, na lice mesta odmah su izašle uviđajne ekipe policije i inspekcije rada, koje će po završetku istrage dati više informacija o uzroku nesreće.

Do nesreće je došlo kada je vozač JKP „Gradska čistoća“, obavljajući redovne dnevne aktivnosti, krećući se bagerom unazad udario nastradalog radnika. Vozilom je upravljao iskusan i odgovoran vozač, koji ima sve potrebne licence za obavljanje poslova mašiniste, a tokom dosadašnjeg anmgažmana u preduzeću nije bio učesnik nijednog incidenta, navodi se u saopštenju i dodaje:

Vozač je podvrgnut alko-testu koji je bio negativan, dok je nesrećno preminuli čovek bio odeven u „HTZ“ opremu (svetlo-zeleni prsluk). U trenutku incidenta, radnik koji je izgubio život nalazio se u takozvanom „mrtvom uglu“.

Javno-komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ ispoštovalo je sve procedure bezbednosti na radu, i uvereni su da je u pitanju nesrećni slučaj.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti