separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

DOVEZAO SE NA MOTORU?! Porodica iz Jabukovca LIKVIDIRANA IZ DVA PIŠTOLJA, na domaćina profesionalac pucao sa VEĆE UDALJENOSTI


U zločinu na salašu Kazimirovića u zaseoku Vratna, kod Jabukovca, korišćena su dva pištolja, malokalibarski i kalibra 7,65 milimetara. Prema prvim rezultatima obdukcije, hici su ispaljeni u Raju Kazimirovića sa "poveće udaljenosti".


Takođe, meci su bili grupisani, odnosno ulaz između ulaznih rana je manji od jednog santimetra, pa istražitelji veruju da je reč o profesionalcu. On i majka su ubijeni sa 7,65 mm, a sestra i njena ćerka iz drugog pištolja.  

Iz ovoga se izvodi i teorija da su zločin počinila dva napadača.  

Autor: TvPink Printscreen

- Verujemo da je dom Kazimirovića tipovan. Neko je bio uveren da Raja Kazimirović ima novca u šteku. Još se ne zna da li je i koliko je para odneto. U ovom trenutku rade se analize baznih stanica, ispituje se rodbina, ali i ljudi koji su nekada kao nadničari radili na salašu. Svaka informacija se po nekoliko puta provera. Problem je blizina granice, kao i to što je od zločina do pronalaska tela prošlo više od 48 sati - navodi izvor Novosti blizak istrazi.  

Autor: TV Pink Printscreen

Po tome kako su hici grupisani i kako su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Joveljić (56), veruje se da je reč o profesionalcu, kome ovo nije prvi takav zločin.  

Autor: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Pretpostavlja se da su prvo usmrćene žene, a tek onda Raja. Postoje indicije da su u masakru učestvovale najmanje dve osobe, koje su sačekale Kazimirovića da dođe do kuće i usmrtile ga na traktoru. Proverava se trag da su napadači od svojih žrtava stigli na motoru.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti